Cégtörténet...

1985 Céglapítás Labor-Elektronika GMK néven. Ügyvezető Maász Gyula. A vállalkozás fő profilja röntgen filmelőhívók javítása és felújítása.


1989 A tagi összetétel és a vállalkozás profilja átalakul, a röntgenben használatos termékek (röntgenfil, vegyszer, kazetta, fólia, Lysholm rács) bekerülnek az ajánlatunkba. Az ügyvezető Maász Gyula.


1991 Február 15-től cégünk a PROTEC röntgen filmelőhívó automaták kizárólagos márkaszervize.


1995 A PROTEC GmbH kizárólagos importőre és márkaszervize. Többhetes szakmai gyakorlat Németországban. Elkezdődik a PROTEC filmelőhívók magyarországi összeszerelése.


1996 Megalakul a PROTEC Magyarország Kft. (1996.05.25) Fő tevékenységünk a röntgen előhívó szerviz és a Protec filmelőhívók magyarországi összeszerelése. Röntgenfilm, röntgen vegyszer, röntgen rács és más termékek mellett a röntgen védőruhák is bekerülnek az ajánlatunkba. Az ügyvezető: Maász Gyula.


2001 Elkészül a szerviz és az áruraktár épülete a Szentendrei út 246. alatt. Parkolás és rakodás az udvaron.


2009 2009 január 01-től a Dr Goos GmbH magyarországi képviselete lettünk. Ők Európa legnagyobb és legismertebb röntgen védőruha gyártója. A varroda és a központi raktár Heidelbergben (Németország) található.


2010 Az eddigi Protec termékek mellett elkezdődött a mobil röntgen asztalok forgalmazása.