Cégtörténet...

 1985  Céglapítás "Labor-Elektronika GMK" néven. A vállalkozás fő profilja röntgen filmelőhívók javítása és felújítása.

 1989  A tevékenységi kör bővül, a röntgenben használatos termékek (röntgenfilm és vegyszer, kazetta, fólia, Lysholm rács) bekerülnek az ajánlatunkba.

 1991 Cégünk 1991. január 01--től a PROTEC röntgen filmelőhívó automaták magyarországi márkaszervize.

 1995 Ez év május 10-én a PROTEC GmbH kizárólagos képviselete és magyarországi márkaszervize lettünk. Többhetes szakmai gyakorlaton vesz részt 4 fő Németországban. Megkezdődik a PROTEC filmelőhívók magyarországi összeszerelése. A PROTEC lesz a legnagyobb darabszámban forgalomba került filmelőhívó az országban.

 1996  Megalakul a "PROTEC Magyarország Kft". A fő tevékenység továbbra is a röntgen előhívó szerviz, valamint a Protec filmelőhívók összeszerelése és forgalmazása. Röntgenfilm, röntgen vegyszer, röntgen rács és más termékek mellett a röntgen védőruhák is bekerültek az ajánlatunkba.

Az itthoni összeszerelés eredménye 300 db PROTEC filmelőhívó. Az ezredfordóra így a magyarországi gépállomány 50%-a Protec lett.

 2001 Elkészül a szerviz és az áruraktár épülete a Szentendrei út 246. alatt. Parkolás és rakodás az udvaron.

 2009 Ebben az évben a lettünk Dr Goos GmbH magyarországi képviselete. A Dr. Goos a legnagyobb európai röntgen védőruha gyártó. A varroda és a központi raktár Heidelbergben (Németország) található. A védőruhák a méret megadása, valamint a kért ólomegyenérték és a megadott szín alapján egyedileg készülnek.

 2010 Elkezdődött a mobil röntgen asztalok forgalmazása.

 2024Dolgozunk.

A cégnév eredete: Processor Technology, azaz: Protec