Protec - Rendelés - Szállítás - Fizetés

Cím: Protec kft. Budapest, Szentendrei út 246.

Telefon: 242-2016.

1.) Árajánlat kérés:

Ön kiválasztja a kívánt terméket az árlistánkból (ha van közzétett árlista). Ha nincs árlista, vagy kérdése van, kérje emailban, vagy telefonon az árajánlatot. A termék kiválasztása után az alábbi lehetőségek közül választhat:

 • Elküldi a megrendelést e-mail-ben v. faxon (F: 1-242-7568). A rendelés tartalmazza a pontos számlacímet, az üi. nevét és telefonos elérhetőségét, ha van rend. sorszáma, akkor azt is.
 • Ha Ön még nem vásárolt nálunk, a rendelésen a pontos számlázási cím mellett az adószámot és bankszámla-számot is szíveskedjen feltüntetni.
 • Amennyiben nem elegendő a honlapon található információ, kérjen a már kiválasztott termékre konkrét árajánlatot. Ez esetben küldünk Önnek egy sorszámozott ÁRAJÁNLAT-ot, melyen minden fontos adat megtalálható: a termék azonosító adatai, fizetési határidő, érvényesség, stb. Amennyiben bármely adat nem egyezik, kérjük jelezze, mert ezen adatokkal készül számla. Ha rendel, feltétlenül hivatkozzon az ajánlat sorszámára, ügyelve az érvényességre (különösen évváltáskor). Az ajánlat érvényessége általában 30 naptári nap.

2.) Rendelés visszaigazolása:

Az Ön által küldött megrendelést visszaigazoljuk. A "Megrendelés visszaigazolása" sorszámozott, minden fontos adatot tartalmaz. Ha valamely adat hibás, kérjük, jelezze.

3.) Ha késik a visszaigazolás:

Ha az árajánlat kérés, vagy megrendelés kérésre kettő munkanapon belül nem kap választ, hívjon fel telefonon. Az email és a fax is elveszhet. Rejtély, de előfordul.

4.) Az áru átvétele és a szállítás:

Az áru érkezésekor telefonon értesítjük és egyeztetjük a szállítást (amennyiben ez korábban nem lett tisztázva). Az áru átvételére két lehetőség van:

 • Az irodánkban veheti át. Cím: 1038 Budapest, Szentendrei út 246.
 • Szállítás futárral. A csomagban található a számla, kibontáskor ügyeljen erre. Elvesztés után csak másolatot tudunk küldeni.

5.) Az áru visszaadása:  

 •  Garanciális probléma esetén
 •  Ha a rendeléstől eltérő, tévesen kiadás bizonyítottan a Protec Mo. kft. hibájából történt.

 A fenti feltételek esetén a Protec az árut visszaveszi és jóváíró számlát állít ki.

A vásárló nem jogosult visszaszállítani -konkrét garanciális probléma hiányában- a katalógusból kiválasztott és a megadott méretek, anyag és szín szerint, külföldön legyártatott, vagy a standard kiviteltől eltérő, kérésre módosított (röntgen védőruha) termékeket. Jellemzően ilyen a Dr. Goos röntgen védőruha nagy része: védőkötény, védőkabát, duplaköpeny, szoknya/mellény és fogászati védőkötény. Ezek rendelésre, méret szerint készülnek.

6.) Fizetés:

 • Készpénzben az áru átvételekor.
 • Átutalással (állandó, szerződéses partnereinknek).
 • Proforma számlával, előre utalással.
 • Egyes, ritkán előforduló termékekre (vagy sorozatos fizetési késedelem esetén) új rendelést csak a Proforma számla kifizetése, vagy 50% előre megfizetése után fogadunk el.

Átutalásos számla esetén a fizetési határidő (általában) a számla kiállításától számított 15 naptári nap. Mi Önnek minden igényét és kívánságát maximálisan igyekszünk teljesíteni - ezzel szemben csak azt várjuk, hogy megtisztel a számla határidőre történő kifizetésével.